Hatos-féle masszázstechnika oktatása

Masszázstechnikámat és gyógyító tudásomat szeretném átadni mindazoknak, akik érzik magukban az erőt, azt a többletet, amivel eddig nem tudtak mit kezdeni.

A masszírozáson felül gyógyítani is szeretnél? Oktatásom nem áll meg a masszírozás alapfogásainak és mesterfogásainak betanításánál, ennél sokkal tovább megyünk. Megmutatom, hogyan gyógyíts a masszázzsal és az energiáiddal, az erőddel!

Hatos-féle masszázstechnikai oktatást indítunk, melynek keretében a tanulók megismerhetik és elsajátíthatják mindazokat a módszereket, fogásokat, amelyek ismeretében elindulhatnak saját útjukon, mely a nagybetűs GYÓGYÍTÁS útja!

A képzést elvégzők és sikeresen vizsgázók képessé válnak

Minden probléma kezelésére, amelyet az izmok, és azok rendellenes működése okoz;
Gerincsérv, nyaki gerincsérv kezelésére, gyógyítására;
Sportsérülések extra gyors, tünetmentes megszüntetésére;
Sportteljesítmények növelésére;
Reumatológiai, izületi problémák kezelésére;Jelentkezz a tanfolyamra online

A képzés tervezett időtartama 6 hét, heti 3×4 óra, Budapesten. Tervezett képzés indítása: július közepén és szeptember közepén. Minimum 6 fős érdeklődés esetén a fentiektől eltérő időpontban is indulhat képzés, érdeklődj telefonon! Jelentkezz még ma, biztosítsd a helyed a gyógyító masszőrök között!

Minden jelentkezésre válaszolunk és megküldjük az oktatáson való részvétel feltételeit, pontos helyét időpontjait és költségeit.