Stresszvonal

A lapocka, hàtközèp fàjdalmai

A következő tüneteket okozza:
– hallàs, làtàs és egyensùlyzavar
– nyaki sérvet
– vàllfàjdalom beszùràsokkal
– lapocka körüli izmok görcse

A stresszvonal kezelésével mindezek a panaszok hosszù ideig megszüntethetőek.

Ízületek

Váll, könyök, térd, boka sèrülès

Kezelésem eredménye nem csak a fàjdalom megszünése! Nagyobb sportteljesitmènyre lesz képes a kezelések utàn:
Vàll: ütőtàv növelés
Könyök: fájdalmak teljes megszüntetése
Térd: fàjdalommentessèg mellett az indulòsebessèg növelèse

Gerincsérv

A derék làb-farizom zsibbadàsa

A gerincoszlop a szervezet fő tartópillére. Egymás alatt elhelyezkedő, ízületekkel összekapcsolt csigolyákból épül fel. Hét nyaki, tizenkét háti, öt ágyéki, öt keresztcsonti és három-négy farkcsigolyából áll a közöttük lévő porckorongokkal és szalagokkal együtt.

A gerinc több betegsége, deformációja, traumája okozhat rendellenes működést, mely a test teljes felépítését és egészséges működését befolyásolja, így kihat szinte minden szervezeti működésre, a leglátványosabban a tartásra, a mozgásra. Nagyon nem mindegy, milyen állapotban van a gerincünk.

Gerincferdülés, gerincsérv, a két legismertebb gerincprobléma. Kezelésük az egyik legfőbb erőssége a Hatos-féle masszázstechnikának. Még a gerincsérv is nyomtalanul eltüntethető, gyógyítható.

Migrén

A migrén kezelése

A migrén àltalàban nyaki sérvhez kőthető. Mindezt felismerve, tapasztalatom alapjàn a migrénesek 90%-ban meggyògyulnak a kezelésektől!

Sportolóknak

Sportteljesítmény növelése

Egy èlsportolò 65-70%tud kihozni a teste ereje és energiàjàbol. Az én felkészitésem utàn elérheti a 90% fölötti teljesitmènyt! A felkészítés egy hosszabb folyamat amiely nem csak testi hanem lelki tanácsadás is. Ha ezeket be is tartja, garantàlt a teljesitmény és a siker!

Sportsérülése nehezen múlik?

Izomhúzódás, rándulás, ficam és minden, sportolással járó sérülés kezelhető, gyógyítható a megfelelő masszázs alkalmazásával. Még az egykori sportsérülés, izületi sérülés, izomszakadás, ínszakadás utáni műtét utóhatásaként állandósult fájdalmak is kezelhetőek, elmulaszthatóak.

Az izmok, inak túlerőltetése, túlterhelése utáni gyógyulási folyamat felgyorsítható, a rehabilitációs idő akár negyedére is csökkenthető.

A masszázs kimozgatja az izmok görcseit, csomóit, rossz tapadásait, valamint felgyorsítja a méregtelenítést, fokozza a megfelelő vérellátást.

Amikor Johnny Depp inkognitóban nálunk járt, ismét Hatos Istvánt hívták, hogy rendbe hozza a filmsztár fájós hátát. Természetesen összehaverkodtak.

Johnny Depp

Jelentkezz be hozzám