Referenciák

Johnny Depp

Amikor Johnny Depp inkognitóban nálunk járt, ismét Hatos Istvánt hívták, hogy rendbe hozza a filmsztár fájós hátát. Természetesen összehaverkodtak.

Tovább a cikkhez
Bruce Willis

A páciensei szerint csodákra képes, a kezéről és a szakértelméről ódákat zengenek. De nem csak a “földi halandók”, hanem a sztárok is! – legutóbb Bruce Willis-t gyógyította meg.

Tovább a cikkhez
Dzsudzsák Balázs

Idegenlégiósként kint futballozott Oroszországban, amikor lesérült. Az ottani orvosok 6 hetes kényszerpihenőre írták ki. Ekkor jött el hozzám.

Tóth Gabi

Gabi hát-, és derékproblémákkal jelentkezett nálam. Immár nyolc éve a pályán van, rengeteg feszültség halmozódott fel benne az állandó megfelelés és teljesítmény elvárás miatt.

Axl Rose

Axl Rose, a Guns N’ Roses frontembere is felkereste Istvánt.

Besze Edina

2012 év eleje óta rendszeres járok Pistihez, heti egy vagy két alkalommal.

Mint women’s physique versenyző a mindennapos edzések mellett szükségem van a rendszeres masszírozásra.

A letapadt izmok, ízületi fájdalmak gátolják a fejlődésem és a szabályosan végrehajtott izom munkát is.

Pisti módszerétől a hiányosságaim, genetikai lemaradásaim megszűntek, évről évre jobb eredményeket produkáltam a versenyeken, amit nagy részt a kezének köszönhetek.

Bódi Sylvi

Hatos István csak egy van és Ő nem ismeri a lehetetlent! Bármilyen fájdalommal, húzódással és egyéb panasszal mentem hozzá, mindig megkönnyebbülten távoztam. Nem mondom, hogy néha nem fáj, ahogy masszíroz, de az ember keze aranyat ér!